Medidyne blir distributör av medin i Sverige

De innovativa nCPAP-systemen och nCPAP-gränssnitten från medin finns nu tillgängliga i Sverige via Medidyne. Produkterna för prematura barn och nyfödda ger en skonsam, livräddande behandling av patienter samtidigt som de underlättar arbetsbördan för medicinsk personal.

I mer än 20 år har medin Medical Innovations tillverkat lungskyddande lösningar för andningsstöd till förtidigt födda barn och nyfödda. Fokus ligger på patienternas välbefinnande och att skapa kvalitetsprodukter som hjälper till att underlätta arbetsbelastningen för sjukhuspersonalen.

Nu har Medidyne blivit distributör av medin i Sverige. Det innebär att Medidyne nu erbjuder Medins heltäckande andningslösningar för prematura barn och nyfödda till både den svenska, norska, finska och danska marknaden. Produktsortimentet som erbjuds inkluderar nCPAP-system och nCPAP-gränssnitt.

Lösningar som är skonsamma för patienterna och underlättar personalens arbetsbörda

medins produkter ger livräddande och skonsam behandling för de minsta patienterna. Samtidigt stödjer lösningarna medicinsk personal i deras vardag. Mikael Lidén, VD på Medidyne Sverige, berättar:

”Vi är mycket glada över att kunna erbjuda medins lösningar till våra svenska kunder. Dessa högkvalitativa produkter är praktiska och mycket flexibla, eftersom de kan anpassas till den enskilda patienten. I slutändan ger de den bästa möjliga behandlingen för nyfödda, samtidigt som de stödjer personalen i deras livräddande arbete.”

Användarvänliga nCPAP-system och gränssnitt

Bland de innovativa medinprodukterna som erbjuds av Medidyne Sweden hittar du nCPAP-enheter och nCPAP-gränssnitt. Produkterna har en mängd fördelaktiga och unika egenskaper: Du hittar t.ex. nCPAP-enheter som är oberoende av lufttillförsel, har apnéövervakning och läckagekompensation. nCPAP-gränssnitten är bland annat tysta, bekväma och kompatibla med olika enheter.

Se medins produktsortiment och läs mer om deras egenskaper och fördelar här.

Tala med våra produktspecialister

Kontakta oss gärna om du är intresserad av att höra mer. Våra dedikerade produktspecialister är bara ett e-post eller ett telefonsamtal bort.

Christina Solum

Product Specialist

Brands

AccuVein, Nonin, Teleflex

Malin Cannerborg

Product Specialist

Brands

AccuVein, Nonin, Teleflex