Kontakta oss

Behöver du hjälp? Här finns information om hur du kan kontakta oss.

Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi får. Förhoppningsvis kan det spara tid åt dig. Om du inte hittar svar på dina frågor här kan du alltid kontakta oss direkt via telefon eller e-mail.

Är det möjligt att testa produkten?

Ja, för vissa av våra produkter erbjuder vi möjligheten att testa produkten. Om du vill ha ett produkttest eller demonstration kan du antingen gå till den specifika produktsidan och fylla i kontaktformuläret, eller så kan du fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Går det att låna/hyra en produkt?

För vissa av våra produkter erbjuder vi möjligheten att hyra produkten. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att diskutera de olika alternativen som finns för den produkt du är intresserad av.

Vad är vår leveranstid?

Vi strävar efter att leverera produkterna så snart som möjligt när beställningen är bekräftad. Men med de globala leveransproblemen är vår leveranstid lite längre än vanligt för vissa produkter. För produkter som finns på vårt lager skickar vi produkterna mindre än 24 timmar från beställningstillfället.

Vad är vår returpolicy?

Du kan läsa mer om vår returpolicy i våra handelsvillkor nedan.

Handelsvillkor

Hur kan jag rapportera fel och reklamationer?

Vi är ledsna att höra att du har problem med din enhet. Vänligen rapportera problemet med hjälp av formuläret nedan så följer vi upp det inom nästa arbetsdag.

Rapportera felanmälan och reklamation

Skicka ett meddelande

Lämna ett meddelande nedan så kommer någon i vårt team att kontakta dig.

Medidyne adresser

Besöka och paket-/godsadresser

 

Observera att Medidyne AB har två adresser i Ängelholm.

Besøk och post
Medidyne AB, Metallgatan 33, 26272 Ängelholm

Teknisk service och gods/paket
Medidyne AB, Helsingborgsvägen 45, 26272 Ängelholm