Teknisk service

Utbildning- och serviceavtal

 

Lägger du mycket tid på att underhålla medicinsk utrustning eller leta efter nya produktuppdateringar? Så finns våra produktexperter och tekniker redo att hjälpa dig. Oavsett om du behöver utbildning i underhåll och teknisk användning av medicinsk utrustning eller reparationer och serviceunderhåll.

  • Teknisk utbildning ger dig den senaste kunskapen inom underhåll och teknisk användning av utrustning
  • Serviceavtal är din garanti för att vi prioriterar och utför underhåll på er utrustning
  • Nordisk serviceorganisation med lokal servicetekniker

Varför delta i tekniska utbildningar på Medidyne?
Med våra skräddarsydda utbildningar får du och ditt team den senaste kunskapen inom underhåll och tekniskt användande av er utrustning. Vi fokuserar på att förmedla den nyaste kunskapen från tillverkaren och dela bästa praxis för att upprätthålla produktens drifttid.

Få hjälp til underhåll och reparation med ett serviceavtal med Medidyne?
Ni kan också teckna ett serviceavtal med oss. Med ett serviceavtal blir du prioriterad och ni får en tydligare bild av driftskostnaderna under utrustningens livstid. Vi kan skräddarsy ett serviceavtal efter era behov. Våra tekniker kan utföra underhållet antingen hos er eller på en av våra lokala Medidyne serviceavdelningar.

Ska vi hjälpa till med utbildning eller serviceavtal?

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar en av våra specialister dig så snart som möjligt. Kom ihåg att fylla i alla fält med en asterisk *.