Dagkirurgi i Sverige 2023

29.-30. maj 2023

Dagkirurgi i Sverige 2023 är den årliga konferensen för alla yrkesverksamma som arbetar med dagkirurgi. Konferensen äger rum 29-30 maj på Karolinska Institutet i Stockholm. Medidyne kommer att ställa ut, så kom gärna förbi vår monter och ta del av ett urval av våra produkter som förhindrar oavsiktlig perioperative hypotermi.

Fluido Compact

Fluido Compact är en enkel, säker och kostnadseffektiv blod- och vätskevärmare för låga till medelhöga flöden, idealisk för daglig användning.

Mistral-Air patientvärmare och värmetäcken

Mistral-Air är en säker, bekväm och smart patientvärmare som hjälper till att förhindra hypotermi genom hela den perioperativa fasen.

AccuVein venskanner

AccuVein AV500 är en liten och lätt venskanner som gör att du enkelt och snabbt kan identifiera vener för att underlätta etableringen av IV-access.

Med ett infrarött ljus belyser venskannern noggrant vener ner till 10 millimeter under hudytan. Den är säker att använda för ögonen utan extra utrustning, och kan användas på såväl nyfödda som vuxna.

Läs mer om Dagkirurgi i Sverige 2023.

Tala med våra produktspecialister

Kontakta oss gärna om du är intresserad av att höra mer. Våra dedikerade produktspecialister är bara ett e-post eller ett telefonsamtal bort.

Jessica Nilsson

Sales Manager

Brands

QinFlow, SINAPI Biomedical, TSC Life Patient Temperature Management, ZOLL IVTM