FLISA 2023

12.-14. september 2023

Möt Medidyne och likasinnade proffs på tredagarsutställningen FLISA 2023 för att nätverka och bli uppdaterad om branschnyheter.

Den årliga FLISA-konferensen arrangeras av Västra Götalandsregionens ambulansförvaltningar, sjukvårdens larmcentral och helikopterverksamheten. Temat för kongressen är utmaningarna att leda en verksamhet som balanserar beredskap och produktion. FLISA är ett evenemang där akutpersonal och annan vårdpersonal träffas för att inspireras, nätverka och dela ny kunskap.

Konferensen äger rum 12-14 september på Svenska Mässan i Göteborg. Du hittar Medidyne i monter 33 i mässområdet. Vi tar med ett urval av akutvårdsprodukter som du kan se och testa på plats, t.ex. de som presenteras nedan.

ZOLL X-serien

X-serien är en avancerad monitor och defibrillator för vårdpersonal. Den ger bland annat feedback om HLR/ventilation i realtid som gör att du kan optimera HLR kvaliteten och förkorta pauser i HLR. Den är kompakt, lätt, hållbar och idealisk för användning både i och utanför ambulansen.

ZOLL AED 3 BLS

AED 3 BLS-defibrillatorn ger detaljerad återkoppling på HLR i realtid och visar kontinuerligt EKG. Det är en idealisk lösning för sjukvårdspersonal och räddningspersonal som brandmän, livräddare samt säkerhetspersonal.

ZOLL AED Pro

AED Pro från ZOLL är en mycket robust defibrillator med hög motståndskraft mot damm och vatten. Den är byggd med gummiskydd och har en stor LCD-display som är lätt att läsa.

EOlife ventilationsfeedback

Archeon Medicals EOlife mäter kvaliteten på manuell ventilation. Enheten är kompakt och ergonomisk. Den ger feedback i realtid så att du kan optimera den manuella ventilationen som ges till patienterna, göra den mer effektiv och minimera risken för hyperventilering.

PalmSAT 2500 pulsoximeter

PalmSAT 2500 från Nonin är en handhållen pulsoximeter för professionellt bruk. Den är användarvänlig, batteridriven, har en stor LCD-skärm och är byggd med pålitlig teknik från PureSAT.

EZ-IO-system för intraossös åtkomst

Teleflex EZ-IO är ett banbrytande system som gör att du kan få snabb, säker och enkel intraosseös (IO) åtkomst. EZ-IO blir ett värdefullt verktyg i situationer där intravenös (IV) åtkomst är svår eller omöjlig att få. Systemet levereras med olika nålar, vilket gör det användbart för både pediatriska och vuxna patienter.

Kom förbi monter 33 på FLISA 2023 för att se produkterna på plats.

Läs mer om konferensen och se programmet på denna sida.

Tala med våra produktspecialister

Kontakta oss gärna om du är intresserad av att höra mer. Våra dedikerade produktspecialister är bara ett e-post eller ett telefonsamtal bort.

Malin Cannerborg

Product Specialist

Brands

AccuVein, Nonin, Teleflex

Mikael Lumpus

Product Specialist

Brands

Airtraq, Archeon Medical, Masimo, ZOLL Medical