SAMTIT Kongress 2023

03.-05. maj 2023

Nytt år och nya möten, som vi längtat och snart är det åter dags att träffa alla härliga människor på årets SAMTIT. Kunder, kollegor i branschen och fantastiska föreläsare. Hoppas vi ses i monter C:13.

Årets programpunkter ser spännande ut med föreläsningar om patientsäkerhet, hälsan och vår framtid, ny struktur för krisberedskap, nätverk för säkerhetsarbete, intrahospitala transporter och mycket annat.

Mellan föreläsningarna kan du komma förbi oss i monter C:13 för en pratstund. Hela svenska Medidyne-teamet kommer att finnas på plats, redo att visa dig ett urval av våra kvalitetsprodukter för akut och intensivvård.

HAMILTON-C6

HAMILTON-C6 är en ny generation av ventilatorer för intensivvårdsavdelningar med den senaste tekniken. Den är användarvänlig, mobil och har intelligenta inställningar som automatiskt justerar ventilatorbehandlingen för varje enskild patient.

HAMILTON-C1

HAMILTON-C1-ventilatorn inkluderar avancerade lungskyddande strategier och adaptiv ventilation som säkerställer att varje patient får en skräddarsydd behandling, från neonatal till vuxen. Detta gör enheten optimal för dina ventilerade patienter på ICU, akut, postoperation, mellanvård och för intern sjukhustransport.

ZOLL R-serien

ZOLL R-serien är en sjukhusdefibrillator och monitor, som förenklar och förbättrar alla aspekter av HLR-arbetet vid hjärtstopp. Det hjälper vårdpersonal att tillhandahålla HLR av högsta kvalitet med funktioner som feedback på bröstkompressioner och See-Thru HLR-teknologi som förkortar pauserna i behandlingen.

Fluido AirGuard System

Fluido AirGuard System från TSC PTM är ett högflödessystem som värmer blod och vätskor inom 30 sekunder. Systemet är lämpligt för alla applikationer från standard till höga flöden. Den är också CF-godkänd.

Mistral-Air

Mistral-Air från TSC PTM är en säker, bekväm och smart patientvärmare. Att förhindra oavsiktlig perioperativ hypotermi hjälper till att minska kirurgiska infektioner, vårdtiden och kostnader. Mistral-Air-värmningsenheten möjliggör säker, bekväm och smart hantering av patientens temperatur för att upprätthålla normotermi.

AccuVein AV500

AccuVein AV500 är en liten och lätt venskanner. Även för en rutinerad person kan det vara svårt att identifiera en användbar ven för intravenös åtkomst eller blodprovstagning. Svårigheter att lokalisera vener kan ta mycket tid och vara obehagligt för patienterna. AccuVein AV500-venskannern använder ett infrarött ljus för att hjälpa dig att snabbt identifiera de mest användbara venerna.

IRadimed 3880

IRadimed 3880 är en MR-kompatibel patientmonitor. Den är utvecklad för att vara liten, lätt och säker. Med IRadimed 3880 behöver du inte längre en monitor för transport och en för MR-miljön.

Läs mer om SAMTIT 2023 och se hela programmet.