ABM Respiratory Care

ABM Respiratory Care tillverkar produkter för respiratorisk vård som bidrar till att förbättra livskvaliteten för patienter med luftvägssjukdomar. Företaget arbetar för att stärka hälsoindustrin genom att utveckla intelligenta, kliniskt differentierade och innovativa respiratoriska lösningar som förbättrar andningen för patienter både på sjukhuset och hemma.

Produkterna från ABM Respiratory Care hjälper patienter att rensa luftvägarna från slem. Att lossa och ta bort slem bidrar till att hålla lungorna friska, vilket är viktigt för patienter som lider av till exempel neuromuskulära sjukdomar. Syftet med att rensa luftvägarna är att förhindra uppbyggnad av slem och bakterier i lungorna, vilket kan orsaka inflammation och skador på luftvägarna. Genom att göra detta kan man minska risken för infektioner och minska behovet av sjukhusvård. Det innebär i slutändan att rensning av luftvägarna kan hjälpa patienten att andas lättare och känna sig bättre, vilket kan förbättra den övergripande livskvaliteten.

På sjukhuset kan fria och rena luftvägar vara en avgörande intervention för patienter, eftersom det kan bidra till att förebygga eller behandla lunginfektioner, minska risken för andningssvikt, främja återhämtning och förbättra den övergripande livskvaliteten. Patienter som är inlagda har ökad risk för att utveckla lunginfektioner och andningssvikt, och behandling som rensar luftvägarna från slem kan hjälpa till att upprätthålla lungfunktionen, mobilisera sekret och förbättra syresättningen, vilket leder till snabbare läkning och kortare vårdtider.

Medidyne distribuerar BiWaze Cough System från ABM Respiratory Care. BiWaze Cough System är en hostmaskin som hjälper patienter att rensa luftvägarna från slem. Med fokus på hygienisk och effektiv teknik och användarcentrerad design har ABM Respiratory Care skapat en hostmaskin av hög kvalitet.

BiWaze Cough System är utformat för att tillgodose behoven hos både vuxna och pediatriska patienter. Dessutom erbjuder den en effektiv lösning för patienter med neuromuskulära sjukdomar. BiWaze Cough System efterliknar en naturlig hosta och mobiliserar slem med oscillationer och lungexpansiv terapi. Produkten gör det möjligt att ge en skräddarsydd och effektiv behandling som kan anpassas till den enskilda patientens behov. Dessutom är systemet utformat för att vara lätt att använda med en användarvänlig display med enkel navigering.